Over ons

Espaans Zakelijk Spaans leren

Espaans Zakelijk is een onderdeel van Espaans en biedt cursussen die aansluiten bij de persoonlijke wensen en verwachtingen van haar studenten.

 

Als student heb je de mogelijkheid om op door jou gewenste tijden en in eigen tempo op professionele wijze de taal te leren. In principe bieden wij online cursussen, echter voor iemand die graag in Spanje op intensieve wijze zijn kennis wil verbeteren en uitbreiden kan Espaans kosteloos bemiddelen bij het vinden van de juiste cursus bij een partnerschool in Spanje.

 

Online biedt Espaans cursussen op maat voor zowel beginners als gevorderden, altijd met de persoonlijke begeleiding van een gekwalificeerde Spaanse docent. Wij leggen de focus op direct communiceren in het Spaans waardoor je snel, effectief en op leuke wijze de taal leert. Er is uiteraard ook ruim aandacht voor de vaardigheden schrijven, lezen en luisteren.

 

Espaans Zakelijk heeft speciaal voor ondernemers en professionals cursussen Spaans ontwikkeld. De gekwalificeerde docent heeft een zeer ruime kennis van alle facetten van het bedrijfsleven in Spanje en andere Spaanssprekende landen, en tijdens de cursus zal de docent het materiaal volledig op maat afstemmen op jouw persoonlijke wensen en doelen.

Espaans Online Spaans leren

Nunc hendrerit, tortor eu facilisis aliquam, risus nisl varius erat, et euismod risus magna porta risus. . Nulla facilisi. Aenean molestie ultricies nisi, non maximus orci ullamcorper a.